Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ


Η Disneyland λίγο έξω απ' το Παρίσι είναι μαγική. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη αφού το αεροδρόμιο Carles de Gaulle απέχει μόλις 15 λεπτά, ενώ από την πόλη αναχωρούν συνεχώς τρένα, μετρό, που οδηγούν έξω από το πάρκο.
Εδώ, το 60% των θεαμάτων πραγματοποιούνται σε κλειστό χώρο, ενώ το Πάρκο περιλαμβάνει 5 φανταστικές χώρες (Lands) που εκτείνονται γύρω από το Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, τις Main Street, U.S.A., Frontierland, Adventureland, Fantasyland και Discoveryland.

Σε κάθε χώρα (Land), ο επισκέπτης μπορεί να βρει εστιατόρια, καταστήματα, μερικές φορές ακόμα και θέατρα, και, φυσικά, θεάματα για όλους.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ



Μπες στο επίσημο σάιτ της Eurodisney και δες όποιο μέρος του τεράστιου πάρκου θες(χρειάζεται QuickTime Player)

Ο επισκέπτης αν έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά, τότε δεν θα του ξεφύγουν ορισμένες λεπτομέρειες και θα αντιληφθούν τις πολυάριθμες εκπλήξεις που του επιφυλάσσουν οι δρόμοι του Πάρκου Disneyland.

Βιώνει τη μαγεία του κινηματογράφου και των κινουμένων σχεδίων!





Κατασκευασμένο έτσι ώστε να θυμίζει ένα πραγματικό στούντιο γυρισμάτων κινηματογραφικών ταινιών, το Πάρκο Walt Disney Studios περιλαμβάνει 4 ζώνες παραγωγής και προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη μαγεία του κινηματογράφου. Να ρίξουν κλεφτές ματιές στα παρασκήνια, να εξερευνήσουν όσα κρύβονται πίσω από τα ντεκόρ των ταινιών, των κινουμένων σχεδίων και των τηλεοπτικών εκπομπών… ακόμα και να περάσουν απ’ την άλλη πλευρά της οθόνης!


Μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν με ποικίλες δραστηριότητες μέσα στο Disney Village



Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, ανάμεσα στο Πάρκο Disneyland, το Πάρκο Walt Disney Studios και τα ξενοδοχεία Disney κι αποτελεί ένα μοναδικό χώρο διασκέδασης, όπου μπορεί κάποιος να κάνει πολλές δραστηριότητες, τόσο πρωινές όσο και βραδινές.


Και, φυσικά, στο Disney Village υπάρχουν χώροι για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις: μπαρ, εστιατόρια, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για παιδιά κ.ά.


Μπες εδώ πάτα το "γρύλο"και περιπλανήσου στο μαγικό χώρο της Disneyland